В звичному онлайн-режимі

16 листопада 2020 року
13 листопада першою парою  доцентом кафедри менеджменту імені проф. Й.С. Завадського Троян Аліною Василівною було проведено семінарське заняття з дисципліни «Менеджмент» зі студентами 3-го курсу спеціальності «Економічна кібернетика».
Студенти цієї спеціальності відзначаються креативним і ґрунтовним підходом до виконання практичних завдань і підготовки презентацій.
Так, студенти презентували результати своєї самостійної роботи у вигляді цікавих доповідей та змістовних презентацій.
 
 
 
  
 
 
 
 
Для здійснення дистанційного навчального процесу і забезпечення успішного викладання дисципліни викладач використовує платформу Moodle, на якій розміщено атестований ЕНК з цієї дисципліни, та платформу Zoom, що дає можливість завчасно спланувати онлайн-зустріч і поділитися посиланням зі студентами за допомогою рубрики «Новини».
 
Другою парою відповідно до розкладу навчальних занять А.В. Троян провела лекцію з дисципліни «Менеджмент» для студентів 2-го курсу  скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування».
 
 
 
 
Лектором було розкрито суть функції «організація», ознайомлено студентів з основними теоріями організації, детально розглянуто основні складові організаційного процесу та будову організаційних структур.
 Використання ЕНК на платформі Moodle надало багато переваг та можливостей науково-педагогічним працівникам щодо систематизації повідомлень для здійснення діяльностей в розрізі навчальних дисципліни. Студенти завжди можуть переглядати всі повідомлення та бути в курсі останніх подій, нагадувань викладача щодо виконання тих чи інших завдань. Завдяки цьому онлайн-режим перейшов у зручну форму навчання.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook