Магістри спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» успішно захистили звіти з виробничої практики в он-лайн режимі

13 листопада 2020 року

 

          Магістри спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету пройшли захист звітів з виробничої практики в дистанційному режимі на платформі Zoom.

Комісія у складі: к.е.н., доц. Коновала І.А., к.е.н., доц. Панкратової Л.Л., к.е.н., доц. Яворської В.О. та під головуванням завідувача кафедри д.е.н., проф. Ільчука М.М. розглянула подані до захисту звіти усіх магістрів кафедри та заслухала їхні доповіді за результатами проходження виробничої практики.

 

 

 

У доповідях студентів було закцентовано увагу на аналітичній оцінці діяльності досліджуваних ними суб’єктів підприємницької діяльності.

Багато часу, в умовах карантинних обмежень, студенти працювали з керівниками як від університету, так і від підприємств – дистанційно. На основі отриманих статистичних звітів та іншої документації підприємств, були проведені аналітичні дослідження і визначено основні показники діяльності об’єктів практики та розроблені пропозиції по удосконаленню. Важливу увагу при захисті звітів комісія приділила питанню поведінки підприємств в умовах пандемії. У більшості звітів на результатах роботи підприємств це не відобразилось значно негативно.

 

 

 

 

 

Позитивними результатами виробничої практики стало також те, що деякі студенти отримали пропозиції з працевлаштування, а магістр Денис Окунь, навіть встиг під час виробничої практики попрацювати на своєму підприємстві.

Підсумовуючи результати захисту звітів, комісія високо оцінила проведену роботу магістрів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» під час проходження виробничої практики. Водночас, були також розглянуті поточні організаційні питання, пов’язані з захистом магістерських робіт.

Викладачі побажали магістрам міцного здоров’я,  плідної праці та успішного захисту магістерських робіт !

Валентина Яворська,

доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook