Науковці університету вийшли на завершальний етап виконання проєктів для Українського державного фонду підтримки фермерських господарств

4 листопада 2020 року

3 листопада 2020 р. під головуванням Шинкарук Лідії Василівни, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, в онлайн-режимі відбулася зустріч робочих груп (працівників кафедр) Національного університету біоресурсів і природокористування України з приводу обговорення завершального етапу бізнес проєктів для Українського державного фонду підтримки фермерських господарств

Національний університет біоресурсів і природокористування України виграв тендер на платформі Prozorro щодо створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатору для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільській місцевості.

Навесні науковці вже розробили перші проєкти (див. https://nubip.edu.ua/node/77151), а тепер почався завершальний етап виконання договору, за яким робочі групи мають розробити курси дистанційного навчання для бізнес-інкубатору.

Створені робочі групи розроблять програми навчальних курсів з виробництва зерняткових фруктів, розведення великої рогатої худоби, створення фермерських господарств, вирощування грибів, органічного виробництва полуниці та інші.

Керівник проєкту, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Лідія Василівна пояснила структуру та зміст написання навчальних програм дистанційного навчання фахівців фермерських господарств України в організації виробництва та ведення бізнесу по кожній галузі та наповнення презентаційних матеріалів, з врахуванням сучасних викликів проєктної діяльності при розробці програм.

Шинкарук Л.В.,
завідувач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Дєліні М.М.,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook