Дипломне проєктування студентів-будівельників на навчально-виробничих об’єктах НУБіП України

28 жовтня 2020 року
     Одним з основних завдань при розробці дипломних проєктів студентів факультету конструювання та дизайну є приближення їх до реальних умов виробництва. Так, часто, студенти виконують проєкти на замовлення сільськогосподарських підприємств, виробничих підрозділів, де проходять практику, тощо.

     На пропозицію ректора Станіслава Ніколаєнка у цьому році ряд студентів 4 курсу факультету конструювання та дизайну, які навчаються за напрямком 192 – Будівництво та цивільна інженерія, під керівництвом професора М.Г. Ярмоленка вирішили на дипломне проєктування взяти реальні об’єкти науково-дослідних господарств університету, зокрема механічної майстерні, електроцеху, пожежного депо та будівлі механізатора навчально-дослідного господарства НУБіП України «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка.

     У жовтні 2020 року студенти за участю та під керівництвом професора кафедри будівництва Ігоря Яковенка здійсни обстеження комплексу названих будівель. У процесі проведення обстеження з використанням сучасного обладнання та технологій, що були вивчені теоретично під час занять, виявлено існуючі дефекти будівельних конструкцій та проектні відхилення. Наразі студенти опрацьовують отримані дані та готують пропозиції по їх усуненню.

     Бажаємо їм творчої наснаги при виконанні проєктів реконструкції наведених об’єктів у дипломному проєктуванні та щиро дякуємо співробітникам господарства за теплий і дружній прийом.

Ігор Яковенко,
професор кафедри будівництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook