Викладачі факультету ветеринарної медицини провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів на Полтавщині

22 жовтня 2020 року

15 жовтня 2020 року доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, Григорій Бойко і доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів опорного закладу освіти «Новогалещинський ліцей» Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області.
Зустріч була проведена з дотриманням карантинних заходів в умовах пандемії: витримувався масковий режим, температурний моніторинг та дистанція між учасниками зібрання.


Учні випускних класів мали можливість ознайомитись з переліком всіх спеціальностей, за якими проводиться навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Презентація доповідачів була присвячена умовам вступу, навчання, проживання в гуртожитках, культурно-масовій роботі. Особливу увагу учасників було звернуто на підготовчі курси, олімпіаду і приймальну комісію НУБіП України.


Окремим питанням була висвітлена інформація про факультет ветеринарної медицини, про престижність такої професії, як лікар ветеринарної медицини. Коротко інформували присутніх про історію факультету, структуру та характеристику спеціальностей 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.


Школярі цікавилися соціально-побутовими умовами, стипендіальним забезпеченням і чи є перспективи участі у міжнародних програмах.


Презентаційний матеріал про НУБіП України та факультет було передано директору ліцею, Кириченку Віктору Павловичу для розміщення на сайті ліцею.

Григорій Бойко
Наталія Бойко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook