Сучасні технології м’ясопереробної галузі народжуються в лабораторіях НУБіП України

19 жовтня 2020 року
     Студенти магістри 1 року навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активно працюють над виконанням лабораторних завдань у сучасних та функціональних навчальних лабораторіях факультету.

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК у рамках серії відкритих лабораторно-практичних занять, було проведено професором Ларисою Баль-Прилипко лабораторне заняття на тему: «Дослідження якісних показників варених ковбасних виробів та м'ясних консервів».

 

     Мета лабораторного заняття з дисципліни «Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі», яку викладає професор Лариса Баль-Прилипко, набуття магістрами практичних навичок щодо визначення технологічних характеристик харчових інгредієнтів, харчових добавок із використанням сучасних методів та приладів, формулювання висновків на основі отриманих комплексних даних та розробка сучасних рецептур якісних та безпечних м’ясних продуктів.
     На початку лабораторного заняття Лариса Баль-Прилипко, провела усне опитування по темі, де магістри відповідали про найважливіші функціонально-технологічних властивості сучасних добавок, інгредієнтів; про порядок проведення, основні методи та прилади.

     Друга частина заняття м'ясних виробів закінчилась смачною дегустацією.
     Після отримання практичних результатів зі студентами були проведені їх обговорення та аналіз. Після чого здійснено перевірку правильності результатів вимірювань та проведено контроль засвоєння матеріалу студентами.

     Варто зазначити, що заняття проходило у формі постійної підтримки діалогу між викладачем та студентами, що, на думку присутніх спеціалістів є дуже позитивним для засвоєння магістрами отриманого матеріалу.


Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook