ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЗАХИСТ І КАРАНТИН РОСЛИН»

5 жовтня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології продовжує роботу навчально-методична комісія із спеціальності 202 «Захист і карантин рослин». До її складу входять наступні науково-педагогічні працівники: д.с.-г.н., доц. Коломієць Ю.В. (голова комісії, декан факультету), к.б.н., доц. Піковський М.Й. (заступник голови комісії, гарант ОП «Захист і карантин рослин, ОС «Бакалавр»), д.с.-г.н., проф. Доля М.М. (гарант ОП «Захист і карантин рослин, ОС «Магістр»), к.с.-г.н., доц. Сикало О.О. (заступник декана факультету), к.с.-г.н., доц. Лікар Я.О. (завдувач кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дедечка), к.с.-г.н., доц. Гентош Д.Т. (завідувач кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна),  к.с.-г.н., доц. Пасічник Л.П. (секретар комісії, доц. к-ри ентомології ім. проф. М.П. Дедечка).

 


 

 

На засіданні, яке відбулося 2 жовтня 2020 р. комісія розглянула та уточнила навчальний план підготовки бакалаврів за освітньою програмою «Захист і карантин рослин» у вибірковій компоненті спеціальності.

Членами методичної комісії обговорено та прийнято рішення щодо включення дисциплін до переліку вибіркових на 2020-21 навчальний рік для ОС «Бакалавр» та «Мігістр» (вибіркові компоненти за уподобанням студента).

Також акцентовано увагу щодо наповненості електронних навчальних курсів на платформі Elearn, їх використання студентами та підготовки до атестації. Проведено дискусію щодо покращення якості дистанційного  навчання в умовах сьогодення.

 

 

Мирослав Піковський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook