Посвята у студенти першокурсників факультету аграрного менеджменту

21 вересня 2020, 17:33
НУБіП України

     21 вересня надовго залишиться в пам'яті першокурсників. Адже це особливий день – День знань. День з якого починається дорога в майбутнє, день сходження до вершин країни знань. Він є початком та можливістю занурення у цікавий світ інформації та нових й цікавих знань.

   В цей день факультет аграрного менеджменту гостинно зустрів першокурсників, відчинивши їм свої двері храму науки. Щорічно “Посвята в першокурсники” на факультеті проводиться урочисто, але у зв’язку із пандемією урочистості були проведені на стадіоні НУБіП України. Аграрний факультет надав можливість спочатку першокурсникам познайомитися із історією університету та його структурою. А потім святковою ходою студенти-першокурсники разом із кураторами пройшли від 10 корпусу до стадіону НУБіП України.

 

   Вишиковуючись, з дотриманням соціальної дистанції слухали Державний Гімн України, виступи з вітальними словами та побажаннями натхнення у досягненні нових висот проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Квашу, декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Генадія Ржевського, заступників декана факультету аграрного менеджменту та завідувачів кафедр факультету.

  

  Студентам було вручено символічну «Залікову книжку» та «Студентський квиток» першокурсника. Згодом куратори та старости груп отримали студентські квитки для вручення. Радість свята доповнила музичним вітанням представник кафедри культурології Ірина Литвиненко.

Бажаємо першокурсникам оволодіти омріяною професією, зустріти добрих і надійних друзів, наставників. Нехай новий навчальний рік для кожного з них стане часом звершень й відкриттів. Навчайтесь іззадоволенням, підкорюйте вершини в освіті, науці, культурі та спорті. Щиро відаємо вас з початком навчального року і бажаємо успіхів!

Оксана Пащенко,

доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook