Позбавляємося від вірусів разом із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК

26 вересня 2020 року
    24 вересня 2020 року відбувся благодійний ярмарок присвячений Дню здоров’я організаторами заходу виступив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Активну позицію зайняли студенти та викладачі факультету, а всі зібрані кошти будуть передані на допомогу діткам із дитячих будинків.

      Здоров’я – це необхідна складова щасливого людського життя, але на даний момент часу існує актуальна проблема: сучасна молодь, не дуже слідкує за собою. Не один раз ми маємо змогу побачити, як юні люди обирають соціальні мережі чи комп’ютерні ігри замість того, щоб зайнятися своїм фізичним розвитком. Саме тому студентська організація влаштувала ярмарок, метою якого було залучення студентства нашого університету до здорового способу життя і до благодійної діяльності, яка є безперечним зовнішнім фактором розвитку особистості. На ярмарку був великий асортимент чаю: і малиновий, і імбирний, і зелений, і смородиновий, і лимонний. Також всі охочі мали змогу покуштувати домашні бельгійські вафлі із різними видами джему та меду з усіх куточків нашої країни. Всі охочі мали змогу на декілька хвилин зануритися в приємну домашню атмосферу.

     Ізюминкою благодійного ярмарку стала лекція відомого спеціаліста з великої літери Олега Швеця. Доповідь головного дієтолога нашої країни стосувалася такого важливого запитання, а саме «Як харчування впливає на здоров’я?» та «Що може змінити кожен для свого здоров'я?». Всі бажаючі мали змогу відвідати відкриту лекцію та отримати для себе важливу інформацію і рекомендації.

     Окрім того, були влаштовані різноманітні конкурси, в яких потрібно було показати свою спритність та спортивну підготовку. Студенти з великим запалом присідали, стрибали на скакалці та виконували різні вправи.

 

 

 

       Це є доказом, що наша молодь все ж таки дбає про своє здоров’я і показує хороший приклад для всіх оточуючих. Організатори ярмарки показали, як важливо дбати про власне здоров’я, а найголовніше – не бути байдужими, адже будь-яка допомога для нужденних – безцінна!

  

Ангеліна Кулачок,
студентка 2 курсу, 1 групи
Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook