24 вересня 2020 року
Міжнародний виставковий центр, м. Київ, м. Лівобережна
З 23 по 25 вересня 2020 року у Міжнародному виставковому центрі Києва проходить Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP).
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_28.jpg)
Це дуже важлива подія харчової і пакувальної індустрії України. Виставки Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP представляють:
• готові харчові продукти і напої українського та зарубіжного виробництва;
• обладнання для виробництва харчових продуктів, напоїв, їх фасування, розливу і упаковки;
• інноваційні рішення для якісного функціонування підприємств різних напрямків харчової промисловості: автоматизація виробництва, логістика, гігієна і інше;
• різноманітні види упаковки для харчових і нехарчових продуктів;
• обладнання та технології для виробництва упаковки;
• сировина для виробництва упаковки.
Тому не скористатися такою нагодою було б великим гріхом, бо постійні новинки щодо виробничих нюансів в харчовій галузі та упаковки надзвичайно цікавлять як викладачів, так і студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
З огляду на це та керуючись важливістю та користю даного форуму, студенти-харчовики першого курсу скороченого терміну навчання на чолі з викладачами кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Василівим Володимиром Павловичем, Жеплінською Марією Михайлівною, Гудзенком Максимом Миколайовичом з перших секунд відвідування з головою занурились у вир подій форуму.
Відвідувачі познайомились з експонатами виставки, де були представлені сучасні технології і обладнання вітчизняних та зарубіжних фірм.
Студенти приймали участь у майстер-класах приготування харчових продуктів, особисто випробовували в роботі різні пристрої, вивчали з допомогою представників фірм будову і принцип дії сучасного обладнання, відвідали чемпіонат кондитерського мистецтва.
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_27.jpg)
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_26.jpg)
Паралельно працює наймасштабніша виставка FoReCH, що вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.
Основні складові успіху FoReCH – участь у виставці лідерів ринку, професійна аудиторія відвідувачів, найкращі пропозиції ринку для готелів та ресторанів, конструктивне спілкування, актуальна ділова програма. На FoReCH відбувається демонстрація не тільки продукту, але й його можливостей, реалізується багато проектів спільно з кращими українськими та світовими спікерами та шефами, які задають високий рівень для креативних ідей.
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_11.jpg)
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_12.jpg)
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_15.jpg)
![](/sites/default/files/u253/2020_09_23_16.jpg)
Все це дає можливість учасникам та відвідувачам виставки продуктивно провести переговори, знайти нові контакти, заключити взаємовигідні контракти. Впевнений, що наша зустріч з менеджерами підприємств принесе в недалекому майбутньому свої плоди як у вигляді співпраці, так і вступу на наш факультет.
Щиро вдячні організаторам виставки за можливість перегляду експонатів, налагодження контактів і майбутньої плідної роботи з учасниками виставки.
Максим Гудзенко,
асистент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК