Продовжується вивчення дисципліни «Аптечна справа та фармацевтична технологія»

25 вересня 2020, 15:06

На кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії продовжується активна робота з дистанційного навчання студентів магістратури. Заняття здійснюються за допомогою електронних навчальних курсів на платформі Е learn. 23 вересня з дисципліни «Аптечна справа та фармацевтична технологія» була проведена лекція на тему «Ринок ветеринарних препаратів та його особливості».
Виробництво фармацевтичної продукції, призначеної для потреб ветеринарної медицини, є вагомим чинником формування пропозиції продуктів харчування тваринного походження, оскільки основною умовою забезпечення економічної ефективності сільськогосподарського тваринництва є утримання здорового поголів’я тварин.
За відгуками студентів, лекція була інформативною, цікавою та корисною.
«Для себе мені вдалося висвітлити ряд питань що стосуються, зовнішньої торгівлі ветеринарними препаратами та їх реалізації. За сучасними даними при наявній ситуації на національному ринку ветеринарних препаратів та лікарських засобів для ветеринарної медицини, спостерігається поступове зміцнення позицій українського виробництва, про що свідчить факт часткового збільшення споживання його товарів. Лідируючу позицію займають препарати для великої рогатої худоби, засоби для свиней та птиці. Меншу частину займають лікарські препарати для коней, бджіл, кролів та дрібної рогатої худоби. Слід зазначити, що найбільший попит становить на корми для тварин та антибіотики.»

Олександра Бобаренко


«Нам цікаво як здійснюється імпорт та експорт ветеринарних препаратів та дистрибуція. Досить інформативна є інформація про маркетингпрепаратів даного ринку.»

Анастасія Карпенко

«Досить актуальним є регулювання питання використання споживання фальсифікованої та контрафактної продукції. Це питання потрібно регулювати на державному рівні….»

Олег Палюх


Лекція викликала дискусію серед студентів.
Дякую всім студентам та бажаю тільки 36,6!

Доцент кафедри фармакології,
паразитології і тропічної ветеринарії
Юлія Палиця


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook