Урочиста посвята у студенти на механіко-технологічному факультеті

21 вересня 2020 року
НУБіП, корп 11

    Сьогодні, 21 вересня 2020 р., відбулася важлива подія для вступників механіко-технологічного факультету – урочиста їх посвята у студенти. Враховуючи складний період вступу в умовах карантинних обмежень вступникам довелось витратити більше ніж зазвичай зусиль для того, щоб стати студентом. Тому цей день, коли вручаються студентські квитки та залікові книжки, став для них справжнім святом.


    Відкрив цей захід декан механіко-технологічниого факультету, доктор технічних наук Братішко Вячеслав Вячеславович, який презентував наш факультет як потужний підрозділ університету, представив науково-педагогічний колектив, розповів про видатних випускників та широку славу, яку приносять студенти та випускники інженери-механіки. Також звернув увагу студентів-першокурсників на умови навчання в карантинних умовах, можливості проявити свої здібності у навчанні, спорті, художній самодіяльності, в громадській роботі та інших сферах студентського життя.


   До привітань студентам долучився ректор університету, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович. В своєму виступі ректор наголосив, що механіко-технологічний є одним з найкращих факультетів університету і студенти-механіки яскраво себе показують і в навчанні, і в спорті, і в громадських та культурних заходах, що випускники факультету можуть проявити себе в будь-яких сферах життя, на різних посадах, як в Україні так і за кордоном.

 

Заступник декана механіко-технологічного факультету Сівак Ігор Миколайович розповів першокурсникам про навчальний процес, звернув увагу на вимоги до поводження студентів в університеті в умовах карантинних обмежень, представив кураторів студентських груп та побажав успіхів у навчанні та студентському житті.


   Кожен першокурсник прийняв урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України, познайомився зі свої куратором та отримав студентський квиток і залікову книжку.


   Бажаємо юним колегам міцного здоров'я, ентузіазму у пізнанні істини, творчої наснаги, віри в досягнення бажаного. Сподіваємось, що зусилля першокурсників принесуть найкращі плоди для університету та всієї нашої держави!

Заступники декана МТФ Ребенко В.І., Сівак І.М. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook