День знань 2020

1 вересня 2020 року

1 вересня у актовій залі коледжу з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулася зустріч першокурсників із адміністрацією коледжу, знайомство з класними керівниками, одногрупниками замість традиційних урочистостей, що завжди відбувалися  в останні дні серпня, через карантинні обмеження.

Захід відкрила директорка коледжу Наталія Володимирівна Ільченко, яка привітала першокурсників із початком навчання, побажавши їм здоров’я, наснаги, успіхів і досягнень у навчанні. Директорка ознайомила першокурсників з основними вимогами щодо організації освітнього та виховного процесу, особливостями навчання в умовах карантину. Також наголосила на ролі наставників академічних груп у процесі навчання.

Вікторія Сова, заступник директора з навчальної роботи, закцентувала увагу першокурсників на питаннях організації і проведення освітнього процесу, стипендіального забезпечення та значення відвідування занять студентами. Помічником студента є сайт коледжу, на якому висвітлюються як нормативні документи, так і актуальні новини з життя колективу закладу.

Заступник директора з виховної роботи Андрій Сиротенко підняв питання дозвілля, спортивного життя, гурткової роботи і художньої самодільності.

Першокурсники уважно та з хвилюванням слухали виступаючих.

Результатом зустрічі є не тільки розгляд питань освітнього та виховного процесу, а й усвідомлення студентами-першокурсниками того, що у коледжі важлива думка кожного з них.

Зустріч з нагоди Дня знань була завершена колективним виконанням пісні «Зоря юності» (сл. Миколи Луківа, муз. Олександра Бурмицького), що стала гімном навчального закладу.

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook