Глобальний молодіжний саміт Клубу Риму 2020

15 вересня 2020 року

    Не можна заперечувати, що ми перебуваємо в розпал безпрецедентного часу у світовій історії. Наші планетні межі наближаються і, в деяких випадках, перевищують свої межі, глобальні економічні та фінансові системи вже недоступні для багатьох, а поляризація наших політичних систем створює недовіру до наших урядів як функціональний шлях для уникнення цих нечестивих та переплетених проблеми, які ставлять під загрозу наше майбутнє. Ми вважаємо, що освіта та розширення можливостей глобальної молодіжної мережі є обов’язковим для вирішення цих взаємопов’язаних глобальних проблем 

Римський клуб у партнерстві з Державним інститутом сталого розвитку штату Пенсільванія шукає студентів університетського віку, зацікавлених у участі у річній міжнародній програмі залучення молоді, яка спрямована на:

  • розвивати спілку глобальної молоді, готової взаємодіяти одна з одною, збільшуючи її здатність щиро слухати, будувати різноманітні стосунки та взаємодіяти з однолітками щодо глобальних проблем;
  • забезпечити структуру для використання молоддю цих навичок для залучення своїх однолітків до регіональних сесій прослуховування;
  • синтезувати ці висновки та подати офіційний звіт Римському клубу; 
  • розробити структуру того, як започаткувати культурно-інклюзивний міжнародний діалог та діалог між поколіннями

 

Глобальний молодіжний саміт відбудеться: 3, 4 та 7 жовтня


Цей саміт має намір об'єднати регіональну групу молоді для участі в дискусіях, присвячених темам Римського клубу впливу ("Кліматично-планетарна надзвичайна ситуація", "Нова цивілізація, що виникає", "Економіка переосмислення" та "Переосмислення фінансів"). Саміт відбудеться в зумі 3 або 4 жовтня, залежно від географічного регіону.

  • Азія та Австралія | Субота, 3 жовтня (1p - 5p GMT)
  • Європа, Африка та Близький Схід | Неділя, 4 жовтня (1p - 5p GMT)
  • Америка, Кариби | Неділя, 4 жовтня (7ч - 11ч за Гринвічем)

Після цього обговорення, 7 жовтня, вибрана група учасників відвідає загальні збори Римського клубу, щоб взяти участь у діалозі між поколіннями з членами Римського клубу.

Віртуальне залучення молоді: листопад 2020 - квітень 2021
Після саміту ця група молоді пройде тренінг та почне проводити річну серію віртуальних сеансів прослуховування, щоб зрозуміти, що молодь має сказати про свої занепокоєння та прагнення на майбутнє. Ми передбачаємо, що це буде 6-8-годинне зобов’язання на місяць.

Професійний розвиток:
Протягом року учасникам буде запропоновано підключитися до глобальної спільноти, щоб обговорити, обмінятися ідеями, взяти участь у вебінарах з професійного розвитку та обговорити видатних науковців, економістів, керівників підприємств, державних службовців високого рівня та колишніх глав держав з усього світу. світ.

Спілкуйтеся з молодіжним голосом: жовтень 2021
Завершуючи рік слухань, інформація про сесію буде зведена до Глобального звіту молоді та разом з конкретним планом дій буде представлена ​​Римському клубу під час щорічних зборів восени 2021 року. Цей документ також буде переданий нашій глобальній мережі університетських та неурядових партнерів.

Заявка / Номінація: середа, 16 вересня
Наш ідеальний студент-учасник ні в якому разі не є експертом, але ми шукаємо кандидатів, які мають потенціал та бажання вчитися та активно залучатись. Цей студент може бути зацікавлений у кар'єрі в галузі міжнародного розвитку, некомерційного розвитку, державних справ тощо.

  • занепокоєння щодо стплого розвитку та навколишнього середовища;
  • готовність чітко, переконливо висловлювати власні ідеї та ставити відповідні питання для стимулювання дискусії;
  • самовмотивовані та бажання мати вплив на свою громаду;
  • здатність активно слухати та визнавати різні точки зору; 
  • від середнього до вищого рівня володіння англійською мовою

Якщо ви є студентом університетського віку (17–30 років) і зацікавлені у партнерстві з цим проектом, розгляньте заявку. Якщо ви викладач / співробітник університету або пов’язані з молодою людиною, яка стане чудовим доповненням до нашого проекту, будь ласка, розгляньте можливість призначити їх на цю можливість за допомогою онлайн-подання (https://forms.gle/G5msQdY7uguavd3EA) або відвідавши веб-сайт програми (https://bit.ly/32SYaHQ)

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook