«На порядку денному: студентство!» – обговорення умов та особливостей проживання студентів у гуртожитках у час пандемії

11 вересня 2020 року
     11 вересня 2020 р. відбулася під головуванням проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші нарада за участі представників дирекції студентського містечка – директора Сергія Стецюка та його заступника, директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Ржевського, заступників з виховної роботи директорів/деканів ННІ/факультетів та завідувачів гуртожитків студентського містечка НУБіП України.

     Зустріч розпочалася з ознайомчої екскурсії «Арт-простором», де цьогоріч, влітку, проходили роботи з облаштування приміщення для дозвілля та відпочинку студентства, проведення творчих вечорів. Продовжилася екскурсія прилеглою територією гуртожитків № 10 та №11: між гуртожитками оновлено та осучаснено майданчик для спортивних ігор.

     Робоча нарада відбулася в читальному залі гуртожитку №10: метою зібрання було обговорення умов та особливостей проживання студентів 2, 3, 4 курсів та магістрів 2 року навчання в гуртожитках під час дистанційного навчання в загальнонаціональний карантин, а також організація, порядок та терміни поселення студентів нового набору (1 курс, магістри 1 року навчання) в гуртожитки студентського містечка.

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша звернув увагу присутніх на підготовці та особливостях проведення зустрічі зі студентами-першокурсниками на стадіоні НУБіП України 21 вересня 2020 р. Наголосив на необхідності дотримання протиепідемічних заходів під час загальнонаціонального карантину. Нагадав, що поселення студентів першого курсу та магістрів першого року навчання відбудеться 19-20 вересня.

     Не менш важливим питанням стало обговорення випадків захворювання серед студентів та мешканців гуртожитків. Директор студентського містечка Сергій Стецюк повідомив про суворий контроль за здоров’ям кожного з мешканців: «Здійснюється моніторинг кожного випадку будь-якого захворювання чи інциденту, налагоджена чітка, злагоджена робота між персоналом, завідувачами гуртожитків та дирекцією студентського містечка. Гуртожитки забезпечені миючими, дезінфекційними засобами у повній мірі, систематично здійснюються протиепідемічні заходи для запобігання появи та поширення інфекції.» Наостанок додав, що всі рекомендації МОЗ щодо безпечного проживання і збереження здоров’я мешканців гуртожитків у зв’язку з загальнонаціональним карантином дотримуються.

     На завершення засідання Сергій Кваша представив новообраного голову студентської організації НУБіП УкраїниДмитра Кушпія та побажав йому успіхів в починаннях, плідної роботи та злагодженої співпраці!

     Забезпечувати оптимальне функціонування гуртожитків студентського містечка НУБіП України в умовах поширення коронавірусної інфекції в країні та світі досить нелегко, але можливо. Керівництво університету вправно витримує виклики сьогодення. Закликаємо студентів та мешканців берегти своє здоров’я та націлюємо на співпрацю задля безпечного майбутнього.

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook