Вдалий початок Чемпіонату України з футболу серед команд ДЮФЛУ Ю-19 першої ліги

10 вересня 2020 року
м. Київ, НУБіП України

     На початку вересня розпочався Чемпіонат України ДЮФЛУ Ю-19 перша ліга. Цього року у змаганнях візьмуть участь 38 команд, які розділені на 4 групи. Наші студенти-футболісти зіграють у складі команди Любомир, яка потрапила до 2-ї групи разом з 11-ма командами з Києва, Житомира і Київської області.

     9 вересня відбувся перший матч у 2-й групі. Команда ФК Любомир приймала команду ФК Скайларк-Київ. Матч відбувся на стадіоні НУБіП України, адже цього року Асоціація футболу України акредитувала наш стадіон для проведення змагань національного рівня.
    До основного складу команди ФК Любомир увійшло 7 студентів-першокурсників, які обрали спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» і вступили до лав НУБіП України – це Денис Бондар, Анатолій Воронін, Дмитро Алехна, Мельничук Дмитро, Півень Назарій, Кияниця Артем, Сидоренко Ростислав.

     Початок матчу був за командою Любомир, але перша контр-атака суперника завершилась вдалою передачею з флангу і реалізацією гольового моменту в наші ворота. Така ситуація зобов`язала наших гравців грати ще агресивніше, що за 10 хвилин вилилося у забитий гол. Рахунок зрівняв Дмитро Мельничук (гуманітарно-педагогічний ф-т). Через декілька хвилин Денис Бондар (гуманітарно-педагогічний ф-т), обігравши захисника команди «Скайларк» потужним ударом вивів любомирівців вперед. Надалі гра розгорталася за нашим сценарієм, ще два голи забили Богдан Литвиненко та Ілля Ващенко. Натомість команда суперників відзначилася лише двічі у наших воротах. Крапку у грі поставив Олексій Зінченко і матч завершилася з рахунком 5:2 на нашу користь.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook