Тарас Євсюков знову очолив факультет землевпорядкування

2 вересня 2020 року
     Людина на своєму місці – так, на наше прохання, коротко охарактеризувати Тараса Євсюкова як декана, в трьох словах сказав один з його колег. Відповідно і на сьогоднішній конференції трудового колективу делегати ще заздалегідь приготували за його кандидатуру «білі кулі», геть забувши про існування «чорних».

     Колективом факультету зроблено багато, представляючи кандидата, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. Він серйозно розвивається, за останні роки суттєво додав у розвитку. Але у нинішньому світі просто рухатися вперед замало: потрібно на два кроки випереджати виклики, які він висуває.

 

     Як це робити конкретно, спираючись на програму розвитку «Голосіївська ініціатива 2020», коротко озвучив колегам Тарас Євсюков. Потенційні перспективи повинні стати реаліями життя факультету землевпорядкування. А те, що керівництво університету певне у вирішенні завдань, що ставляться перед його колективом, засвідчив підпис ректора на контракті, за яким Тарас Євсюков знову працюватиме на посаді декана наступні п’ять років.

     На підтримку кандидата виступили завідувачі кафедри Іван Ковальчук (геодезії та картографії), Андрій Мартин (земельного проектування), голова всеукраїнської організації «Асоціація фахівців землеустрою України» і ради роботодавців факультету землевпорядкування Анатолій Полтавець, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     Ще однією приємністю конференції трудового колективу стало відзначення однієї з делегатів: ректор Станіслав Ніколаєнко вручив завідувачці кафедри геоінформаційних технологій та аерокосмічних досліджень Землі Світлані Кохан нагрудний знак «За наукові та освітні досягнення» Міністерства освіти і науки України.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook