За минулу добу у Херсонській області рятувальники 8 разів виїжджали на ліквідацію загорань сухостою та сміття, а на Миколаївщині вигоріло понад 8 га сухостою

28 серпня 2020 року
Харківська, Миколаївська обл.

26 серпня рятувальники області 8 разів залучалися до ліквідації пожеж сухої трави та сміття. Випадки загорання сталися у Білозерському, Горностаївському, Каховському, Суворовському, Великоолександрівському, Скадовському та м. Нова Каховка. Загальна площа гасіння склала 6,2 га.

Шановні громадяни! Будьте вкрай обережними під час відпочинку на природі. Пам’ятайте про те, що необережно кинутий недопалок чи не загашене багаття може призвести до масштабної пожежі.

 ГУ ДСНС України у Херсонській області

26 серпня внаслідок людської недбалості на відкритих територіях Миколаївської області зареєстровано 8 пожеж. Горіла суха трава, чагарники, сміття у Вітовському (2), Березанському, Баштанському, Березнегуватському районах області та м. Миколаєві (2), Первомайськ на загальній площі понад 8 га.

Загалом від ДСНС до гасіння залучалось 8 одиниць техніки та 23 особи.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до мешканців та гостей нашого краю! В пожежонебезпечний період, коли ризик виникнення займань сухостою вкрай високий, обов'язково дотримуйтеся правил пожежної безпеки!


 ГУ ДСНС України у Миколаївській області

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua, https://www.dsns.gov.ua

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook