Вячеслава Братішка обрано деканом механіко-технологічного факультету

28 серпня 2020 року
    28 серпня за участі ректора університету Станіслава Ніколаєнка та першого проректора Ігоря Ібатулліна, відбулася конференція трудового колективу механіко-технологічного факультету з питання призначення нового керівника.
    В своїй промові Станіслав Ніколаєнко окреслив поточні та перспективні завдання, що стоять перед механіко-технологічним факультетом. Зокрема, було наголошено на необхідність підвищення якості освітнього процесу, покращення профорієнтаційної діяльності та розширення мережі базових шкіл, залученні здібного школярства до участі в олімпіадах НУБіП України, інтенсифікації співпраці з бізнесом, публікаційної активності та участі в конкурсах наукових проєктів, оновленні навчальних планів дисциплін з урахуванням сучасних трендів розвитку галузі, безумовній важливості оновлення електронних навчальних курсів.
    Ректор університету Станіслав Ніколаєнко представив кандидатуру Вячеслава Братішка як претендента на посаду декана механіко-технологічного факультету.
    Вячеслав Вячеславович представив програму розвитку факультету, що базується на основних засадах програми розвитку НУБіП України як університету дослідницького спрямування «Голосіївська ініціатива – 2025». Стратегічною метою визначено утвердження й утримання факультетом позицій флагмана з підготовки фахівців агроінженерного напряму та центру формування державної політики і засад науково-технічного забезпечення агропромислового виробництва України.
    В ході обговорення представленої програми питання задали Лілія Савченко, в.о. завідувача кафедри транспортних технологій та засобів у АПК та Василь Хмельовський, завідувач кафедри механізації тваринництва. Виступили Ігор Ібатуллін, перший проректор, Ярослав Михайлович, радник ректора, професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка і Дмитро Войтюк, радник ректора, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.
    Кандидатура Вячеслава Братішка була одноголосно підтримана всіма учасниками конференції.
   Зважаючи на це, відповідний наказ на призначення ректор університету Станіслав Ніколаєнко підписав просто в залі, в якому відбувалась конференція.

Оксана Ачкевич, голова профбюро механіко-технологічного факультету
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook