ННІ лісового і садово-паркового господарства: спільними зусиллями творимо красу

27 серпня 2020 року
     На виконання рішення Ректорату співробітники всіх структурних підрозділів долучаються до виконання робіт із благоустрою території Ботанічного саду НУБіП України. Розпочали цю естафету співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     На чолі з виконуючим обов’язки директора Петром Лакидою, викладачі кожної кафедри без виключення взяли участь у виконанні дуже важливого завдання.

     На території Ботанічного саду протягом тривалого часу активно будується приміщення, в якому планується створення унікального в Україні просвітницького центру, покликаного інформувати та популяризувати лісівничу справу. Діяльність центру неможлива без використання сучасних технологій, які потребують якісного і безперебійного живлення, для підведення якого необхідно прокласти силовий кабель під шаром ґрунту. Саме завдання з підготовки траншеї для прокладання зазначеного кабелю отримали співробітники інституту, з яким працюючи як єдиний злагоджений колектив успішно і впоралися.

     Адміністрація інституту висловлює щиру вдячність усім співробітникам інституту, які долучилися до справи, та бажає успішної праці колегам з інших структурних підрозділів.

Краса навколо – наше спільне завдання!

Андрій Спірочкін,
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook