Підготовка до поселення студентів нового набору у гуртожитку № 11

25 серпня 2020 року
     Практика проведення ремонтних робіт у кімнатах гуртожитків та їх підготовка для поселення студентів нового набору має місце в університеті вже протягом 5 років. За цей час оновлено вагому частину усіх житлових кімнат. До того ж, щороку, поступово проводяться капітальні ремонти місць загального користування, здійснюються профілактичні заходи спрямовані на підтримку експлуатаційних якостей будівель гуртожитків та попередження їх передчасного зносу.

     У гуртожитку №11 проживають студенти двох факультетів: агробіологічного та тваринництва і водних біоресурсів. Цього року у гуртожитку для поселення студентів перших курсів виділено та підготовлено 31 кімнату: косметичний ремонт, нові меблі та двері, енергозберігаючі металопластикові вікна, якісні світильники тощо. Такі заходи проводяться з метою поліпшення житлово-побутових умов проживання студентів, поступового оновлення матеріально-технічної бази.

     «Поселення студентів перших курсів відбувається у вже підготовлені кімнати, після чого вимагаємо він мешканців під час здачі кімнати при виселенні, після закінчення навчального року, наявність таких же умов. Закликаємо студентів бережно ставитися до майна гуртожитку, економно витрачати тепло, газ, електроенергію і воду, за необхідності здійснювати косметичні ремонти, підтримувати чистоту та порядок, що по-особливому важливо під час карантину в країні, – розповідає завідувач гуртожитку Валентина Журенко. – Залишаючи кімнату – зачиняти вікна, вимикати електроприлади та світло; своєчасно давати заявки на ремонт електричного, сантехнічного обладнання, меблів; дотримуватися правил техніки безпеки та протипожежної безпеки».

     Поселення студентів перших курсів відбудеться у другій половині вересня після зарахування на навчання. На майбутніх мешканців наших гуртожитків студентського містечка НУБіП України чекатимуть затишні світлі відремонтовані кімнати.

Обирай НУБіП!

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook