Діалог мешканців гуртожитку №10 економічного факультету та інформаційних технологій з адміністрацією: життя у гуртожитку під час пандемії

24 серпня 2020 року
     Ми понад усе дбаємо про здоров’я та безпеку наших студентів, тому дотримуємось усіх встановлених санітарних норм та інших вимог, які надано МОЗ України на час пандемії.

     У другий день поселення у гуртожитки студентського містечка 23 серпня 2020 року відбулася зустріч деканів факультету інформаційних технологій Глазунової Олени Григорівни, економічного факультету Діброви Анатолія Дмитровича, заступників декана та завідувача Тригуб Наталії Григорівни, представників студентської ради зі студентами відповідних факультетів, котрі проживають у гуртожитку №10.

     Студентство та персонал гуртожитку були проінформовані про заходи безпеки у зв’язку з поширенням COVID-19. Адміністрацією гуртожитку облаштовано місця для ізоляції студентів у разі виявлення симптомів гострих респіраторних захворювань, якщо виникне така необхідність.
     І найголовніше: в нашому гуртожитку забезпечується щоденний контроль стану самопочуття мешканців і підтримується постійний зв’язок з адміністраціями факультетів. Систематично обробляють приміщення, коридори, ручки дверей місць загального користування засобами дезінфекції. Чергові у гуртожитках працюють у масках, а також використовують антисептики, здійснюють температурний скринінг для усіх мешканців. В свою чергу увагу студентів було привернуто на проведенні аналогічних заходів у кімнатах, де вони проживають, зобов’язанні носити захисні маски поза межами кімнати (у місцях загального користування) та постійне використання антисептиків на вході щодо унеможливлення поширення короновірусної інфекції у гуртожитках НУБіП України.

     Сподіваємось, що учасники заходу почули один одного та це надалі сприятиме їх більш плідній співпраці в цьому навчальному семестрі, зокрема в умовах, які спричинив COVID-19.
     Отож дотримуємось усіх вимог та будьмо відповідальними для захисту себе та інших.

Андрій Музиченко, Тетяна Волошина,
заступники деканів економічного факультету
та факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook