Студентське містечко: розпочато поселення в гуртожитки!

24 серпня 2020 року
     У гуртожитках студентського містечка НУБіП України, згідно затвердженого графіку, 22.08.2020 року розпочалося поселення студентів.

     Поселення відбувається організовано, дотримуючись всіх рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України: наявна розмітка у гуртожитку для дотримання відповідної дистанції, у вільному доступі знаходяться антисептичні засоби для обробки рук та розміщені контейнери з кришками для використаних засобів індивідуального захисту. Проводиться температурний скринінг безконтактним методом кожного відвідувача та обов’язковий масковий режим. Задля уникнення скупчення в холах гуртожитків на вулиці розміщенні стільці та лавки для відпочинку студентів, які чекають своєї черги на поселення.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, завітав у кожний гуртожиток, поспілкувався з студентами та перевірив дотримання і забезпечення адміністрацією гуртожитків та мешканцями всіх відповідних умов для запобігання уникнення епідемічної ситуації у зв’язку із загальнонаціональним карантином.

     Поселення проходить під пильним контролем проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, директора студмістечка Сергія Стецюка та директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Ржевського, які по декілька разів на день відвідують кожен гуртожиток. Слідкують за процедурою поселення, за дотриманням усіх рекомендацій щодо протидії поширення COVID-19 та спілкуються з батьками і студентами.

 

     Також у гуртожитках під час поселення присутні заступники директорів/деканів, допомагають вихователі гуртожитків та наставники академічних груп. У ці вихідні та святкові дні та з метою попередження випадків порушень Правил внутрішнього розпорядку в університеті, забезпечення суворого дотримання заходів пожежної безпеки, безперебійної роботи електро- і водопровідної систем та інженерних комунікацій розпорядженням ректора призначено відповідальних за чергування співробітників.
     За два дні роботи комісії з поселення в 11 гуртожитків студентського містечка організовано поселилось близько 2000 осіб, прогнозуємо, що і третій день буде не менш активним.

 

     Закликаємо студентів, які поселились в гуртожитки, відповідально ставитись до свого здоров’я та здоров’я своїх співмешканців, не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися маскового режиму за межами своєї кімнати.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook