Вступникам: триває вступна кампанія

21 серпня 2020 року
     22 серпня о 1800 закінчується прийом документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти та молодшого спеціаліста. На 20 серпня подано 14064 заяв, з них на денну форму здобуття освіти – 13095, на заочну – 969, що порівняно з 2019 роком більше на 713.

     Із 46 спеціальностей лідерами по кількості поданих заяв є: Ветеринарна медицина, Агрономія, Агроінженерія, Право, Менеджмент, Журналістика, Біотехнологія та біоінженерія, Психологія, Екологія, Інженерія програмного забезпечення, Маркетинг, Філологія, Агрономія, Геодезія і землеустрій, Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Харчові технології, Комп’ютерні науки, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

  

     Вступниками на основі освітнього ступеня бакалавр до магістратури подано 3563 заяв, з них на денну форму здобуття освіти – 2572, на заочну – 991, що порівняно з попереднім роком, більше на 147. Найбільшою популярністю із 38 спеціальностей користуються Агроінженерія, Агрономія, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Лісове господарство, Ветеринарна медицина, Екологія, Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Педагогіка вищої школи, Право, Фінанси, банківська справа та страхування.

     Подача документів на спеціальності, вступ на які передбачає складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови, закінчується 22 серпня. Звертаємо увагу, що на спеціальності галузей 01 Освіта/Педагогіка та 20 Аграрні науки та продовольство прийом документів триватиме до 27 серпня 2020 року.

Бажаємо вступникам міцного здоров’я та успіхів!

Лариса Коропець,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook