Завершилися зустрічі ректорату з претендентами на посади деканів (директорів) факультетів

20 серпня 2020 року
     У полі зору цього дня були провідні підрозділи, де накопичено як успішний досвід управлінської роботи, так і ряд проблем, які заважають їх успішній діяльності.

    Ректорат відзначив в. о. декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука як успішного керівника-менеджера та звернувся до нього із завданнями щодо ретельної підготовки акредитації освітніх програм, планування кадрового резерву, інвентаризації наукових публікацій провідних вчених, а також щодо визначення професійних вимог до викладачів англомовних кафедр. Ректор Станіслав Ніколаєнко виокремив актуальну необхідність педагогізації освітнього процесу на всіх факультетах. А для цього має функціонувати і в майбутньому Школа розвитку професійної майстерності викладачів.

     Олена Ковальова, як в. о. директора, показала розуміння місії і важливості ролі ННІ неперервної освіти та туризму, окреслила комплекс підходів до успішного роботи інституту. Увагу було привернуто до продовження роботи з цифрової грамотності викладачів інституту, співпрацю інституту з іншими факультетами у здобутті другої вищої освіти з вивченням досвіду ЗВО Києва, Харкова та ін. Висловлено побажання про розроблення за участю інституту госпрозрахункового туристичного маршруту територією університету (музеї, ботанічний сад, лабораторія конярства тощо). До курсів підвищення кваліфікації доцільно використовувати управлінський досвід ректора та проректорів.

     В. о. декана Юлія Коломієць окреслила перспективні шляхи ефективної роботи факультету захисту рослин і біотехнологій. Зацікавлена розмова всіх учасників спрямовувалася на необхідність оновлення структури факультету, його кадрового потенціалу за рахунок запрошення викладачів з інших ЗВО, запровадження англомовних програм з біотехнологій та екології, посилення роботи деканату як осередку координації зусиль всіх кафедр.

     В. о. декана факультету землевпорядкування Тарасові Євсюкову доцільно звернути увагу колективу на розширення спеціальностей та програм, посилювати конкурентоспроможність та підвищувати рейтинг серед інших закладів з підготовки землевпорядників, яких є вже понад 40. Важливим завданням є залучення фахівців факультету до внутрішньої інвентаризації земель НДГ університету.

     В. о. директора ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження Вікторові Каплуну важливо долучитися до кроків з розвитку стратегії енергоефективності університету, посилити виняткову роль вченої ради в забезпеченні діяльності інституту та загалом забезпечити вимогливість до трудової дисципліни всіх учасників освітнього процесу, не допускати порушень, які були зафіксовані при попередньому керівництві.

     Загалом ректоратом підтримано кандидатури учасників зустрічі. На вченій раді університету 21 серпня ректор Станіслав Ніколаєнко поінформує колектив про проведену роботу з претендентами на посади керівників підрозділів.

Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook