Комплексний огляд гуртожитків №5, 6, 7: другий етап

19 серпня 2020 року
     18 серпня 2020 року у гуртожитках студентського містечка НУБіП України №№5, 6 та №7 відбулися робочі наради за участі проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші та директора студентського містечка Сергія Стецюка.

     Наразі триває другий етап огляду гуртожитків та прилеглої території студентського містечка НУБіП України. Другий етап передбачає оцінювання ефективності проведеної роботи по підготовці до нового навчального року та успішність виконання плану робіт, сформованого під час першого етапу огляду гуртожитків.
     Особливу увагу під час комплексної перевірки звертали на виконання плану ремонтних робіт у кімнатах, призначених для поселення студентів нового набору, адже час зустрічі з мешканцями вже близько. У гуртожитку №5 для поселення студентів перших курсів виділено 29 кімнат, у гуртожитку №6 та №7 – 38 та 36 відповідно. 75% виділених кімнат повністю готові до заселення, ще у 20% – ремонтні роботи на етапі завершення. Наразі відбувається доукомплектування та розміщення меблів.

  

     Станом на 18 серпня у гуртожитку №5 здійснено косметичний ремонт кухні, умивальної кімнати та частковий косметичний ремонт коридору на 3 поверсі лівого крила, а також частковий косметичний ремонт місць загального користування на 2 поверсі лівого крила та 5 поверсі правого крила. Проведено ремонт водостічних ринв. У гуртожитку №6 завершили роботи по благоустрою частини тротуару перед входом до гуртожитку, найближчим часом очікується завершення капітального ремонту кухонь правого стояка та косметичний ремонт сходових клітин лівої та правої сторони. У гуртожитку №7 поправили ринви на з’єднаннях задля усунення протікання під час дощів та завершили монтажні роботи по накриттю металевого крильця над вхідною групою.

     «Період літніх канікул у студентському містечку використовується з користю» – запевнив директор студентського містечка Сергій Стецюк. Завідувачі гуртожитків Олег Вельгас, Тетяна Фещенко та Ольга Паламарчук приклали багато зусиль для виконання плану заходів щодо проведення ремонтних робіт та покращення побуту мешканців гуртожитків.
     Завідувачі гуртожитків запевнили, що до зустрічі з мешканцями готові та чекають студентство у новому навчальному році!

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook