Результати конкурсу за напрямком ERASMUS + Jean Monnet

19 серпня 2020 року
     Днями Виконавча агенція з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) Європейської Комісії оголосило результати конкурсу 2020 року за напрямом Жан Моне. Всього українські університети отримали 38 проєктів.

     НУБіП України отримав дві позитивні відповіді на свої завявки.
     Колектив авторів під керівництвом професора Віктора Ладиченка отримали кошти на реалізацію наступних проєктів:

  1. Проєкт «Європейське екологічне, кліматичне та енергетичне право» (рівень кафедра) є продовженням попереднього проєкту «Екологічна політика і право ЄС» та спрямований на розширення академічної палітри університету та введення нових сучасних дисциплін в сфері зміни клімату, природокористування та енергетики. В рамках проєкту передбачено підготовку та видання нових навчальних посібників, проведення наукових досліджень, конференцій, літніх шкіл, участь у роботі української та міжнародної команди Еразмус.
  2. Проєкт «Європейська продовольча політика і право» (рівень модуль) – новий проєкт, що передбачає актуалізацію знань студентів в сфері європейських правових стандартів якості та безпеки продуктів харчування, проведення наукових досліджень та долучення до здобутків світової спільноти в цій сфері.

Вітаємо колектив авторів з успіхом у їх зусиллях та бажаємо успіхів у реалізації отриманих проєктів!

Олександр Лабенко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook