Вступна кампанія 2020: подача документів – у розпалі

17 серпня 2020 року
     Кажуть, що понеділок – день важкий. І вже з цієї причини його варто прибрати з тижня. Але це не зупинило численних абітурієнтів, які самі чи за підтримки рідні завітали сьогодні до приймальної комісії.

     Аня Голованьова, яка з відзнакою закінчила столичний торговельно-економічний коледж, подала документи на спеціальність «Фінанси, банківська справа і страхування». У мене дві мрії, сміється дівчина: або стати фінансовим директором крутої фірми, або мати свій власний ресторан. А може це все і поєднувати згодом. Тож, якщо зараз стану студенткою економічного факультету, паралельно думаю другу вищу освіту здобуватиму тут же у НУБіП, – як фахівець готельно-ресторанного бізнесу.

     Аліна Кондратенко бачить себе в майбутньому як філолог з німецької мови. Половина нашого класу Путрівської школи подає документи до НУБіП на різноманітні спеціальності. Я, не вивчаючи в школі німецької, вибрала такий фах. Чому? Тому, що поспілкувалася з викладачами кафедри, познайомилася з другокурсницею Уляною Гончаренко, яка теж німецьку не знала, а зараз вона в неї ледь не як рідна. А ще той факт, що університет виграв грант по ЕРАЗМУС+, за яким на першому етапі шість студентів спеціальності «Філологія (німецька мова)» поїдуть найближчим часом на семестр в Університет Пардубіце. Тож перспективи помітні.

 

     А Віталій Удодик, випускник Хорольського агропромислового комплексу змінює професійний напрямок з агроінженера на агронома. Адже батько фермерує, і йому конче потрібна професійна допомога.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook