Вступна кампанія 2020: претенденти на бакалаврат заповнили приймальну комісію ще в перший день

13 серпня 2020 року
     Відсьогодні приймальна комісія університету запрацювала ще з більшим напруженням: розпочався прийом електронних заяв від вступників – випускників шкіл. Здавалося б, черг не передбачалося. Та в якому просунутому електронному світі люди не жили б, яким електронним чіпом не був би «облаштований» їхній мозок, та все одно знаходяться бажаючі підстрахуватися: як свідчить досвід попередніх років – особиста явка ще ніколи і нікому не завадила. І це ще раз засвідчив сьогоднішній день: біля навчального корпусу №1, де розташована приймальна комісія НУБіП, зібралася чимала черга бажаючих «продублювати» електронну можливість.

    Так, як це зробили випускники одного з Миронівських ліцеїв Київщини, – Максим Потапеня та Олександр Деньга. Друзі, про яких кажуть не розлий вода. У школі з першого класу разом – і вступати вирішили до одного вишу. І обрали для себе факультет аграрного менеджменту, віддавши йому перший пріоритет. Це при тому, що на днях відкритих дверей в університеті вони не були. У цьому не було потреби, ледь не в один голос стверджують хлопці: тут навчалися і батьки, і навчається зараз багато їхніх друзів та й на сайті були частими гостями, то ж інформації більш ніж досить.
     А от Настю Штиль, випускницю Житомирського агроколеджу, подати заяву до університету посприяла сестра – Яна Ситаєва, яка закінчує магістратуру факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Чи впевнена в своїх силах? Більш ніж!
     Дарія Дрожина вже має вищу освіту – як фармацевт, а другий диплом аналогічного гатунку вирішила на факультеті ветеринарної медицини – вже як ветлікар. І пропозиції на цю роботу не вистачає лише диплома.

  

  

  

     Так що бажаючих на бакалавраті в НУБіП більш ніж досить, то ж хочеться побажати кожному з них успіхів!

Валентин Обрамбальський

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook