Юрій Єгоров із Нової Одеси планує розгорнути власний аквабізнес, тому НУБіП України – це вибір № 1

18 серпня 2020 року
     Учасник бойових дій операції Об’єднаних сил (раніше АТО) на сході України, активіст «Нова Одеса ГО «Контролююча громада»», багаторазовий чемпіон зі змішаних бойових мистецтв (Mixed martial arts) – Єгоров Юрій Володимирович, мріє вступити на факультет тваринництва та водних біоресурсів і навчатися за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

  • Юрію, розкажіть, будь ласка, чому Ви обрали навчатися саме за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура»?

     – Особисто я, є патріотом своєї країни і, подорожуючи по Україні, бачив та знаю, що на її території міститься понад 49 тисяч водних об’єктів, які належать до рибогосподарських. Стави, озера, водосховища, технологічні водойми – складають потужний потенціал для розвитку аквакультури. У свою чергу, запровадження новітніх високотехнологічних форм аквакультури з поєднанням гнучкої та ефективної складової господарювання, то є запорукою успіху введення власного аквабізнесу, який після навчання у НУБіП України хочу розпочати.

  • Яким чином розпочалися Ваші кроки знайомства з НУБіП України?

     – На мою переконливу думку НУБіП України – найпотужніший заклад вищої аграрної освіти в Україні. Оскільки саме в цьому виші зосереджено науковий, виробничий, технічний, технологічний потенціал нашої унікальної країни, яка, без сумніву, є аграрним лідером Європи, принаймні має такою бути!
     Після закінчення школи, я тривалий час ставив для себе наступні запитання: 1. Який ЗВО серед великої їх чисельності обрати? 2. На яку спеціальність поставити життєвий орієнтир? І так сталося, напевно доля звела із земляками – родиною Лихач, яка за своїм прикладом, власним досвідом, під час спілкування зі мною, інформування через соціальні мережі – відповіли на всі поставлені запитання та остаточно сформували мій вибір. Відгукнувшись на їхню пропозицію – відвідати університет, я на власні очі побачив даний ЗВО і, знаєте, був вражений його унікальністю, благодатною локацією та господарським відношенням адміністрації та колективу до навчальних корпусів, студентських гуртожитків, культурно-спортивного дозвілля молоді тощо. І я зрозумів істину, якщо так вміють дбати про своє, то беззаперечно тут навчать та сформують справжнього професіонала за омріяною спеціальністю.

  • Юрію, як Ви вважаєте, яка на Вашу думку має бути сучасна молодь в Україні?

     – Моя відповідь проста! Беззаперечно жити в Україні, любити та шанувати її, бачити себе на рідній землі, мати активну громадську позицію, займатися спортом та вести здоровий спосіб життя заради наших наступних поколінь. І я глибоко переконаний, що зможу реалізувати всі перераховані здібності в НУБіП, бо тут створені доступні та необхідні умови, незважаючи на столичність вишу.

  • Як би Ви радили молоді обирати ЗВО для вступу?

     – По-перше, раджу вступникам із регіонів не боятися столиці, бо тут на власному досвіді, умови доступніші, ніж в обласних вишах. По-друге, заздалегідь знайомитися із матеріально-технічною базою, науково-педагогічним складом, побутом та умовами мешкання. По-третє, моніторити рейтингову оцінку обраного ЗВО, як зробив це я. Особливо раджу абітурієнтам не спокушатися на «солодкі» обіцянки та запрошення неперевірених закордонних закладів освіти.

  • Дякуємо Вам, Юрію, за відверту розмову! Бажаємо Вам успішного вступу до НУБіП України за обраною спеціальністю, міцного здоров’я та подальших життєвих гараздів!

Розмову вів професор кафедри
технологій виробництва молока та м’яса
Вадим Лихач

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook