Переваги навчання очима студентів факультету аграрного менеджменту

24 липня 2020 року

Вступна кампанія-2020 проходить у надзвичайних умовах тривалого карантину, і, як наслідок, ускладнюється вступ. Ми хочемо допомогти вам зорієнтуватися при виборі своєї майбутньої професії. І запрошуємо до великої родини НУБіП України!

Пропонуємо познайомитися з нашими студентами першого курсу, які вже склали іспити і відпочивають на літніх канікулах, але з радістю погодилися поділитися своїм досвідом вибору університету та спеціальності.

Студенти зазначають, що рік тому всі  шукали відповіді на питання: як обрати університет? Який з них кращий? Чи важке в ньому навчання? Як після закінчення знайти роботу за фахом?

Всі питання зникли після першого знайомства з НУБіП України. Мальовничі краєвиди зробили хорошу рекламу. НУБІП України – це сучасний вуз з широкими можливостями для його випускників. Нашому університетові вже 122 роки! Сьогодні він дуже швидко розвивається, оновлюються навчальні корпуси, гуртожитки, створений арт-простір для навчання та відпочинку студентів.

На думку студентів, самим складним на першому курсі було сприйняти нове середовище, психологічно налаштуватися на зміни, створити умови для швидкої адаптації. Із перших тижнів вони відчули, що  відкрилося більше можливостей досягти нового. Всі предмети цікаві по-своєму, одні формують навички, як базові та потрібні кожному, а інші сприяють розумінню професії. Всі ще звикають до університетського ритму життя, але завдяки цьому відчувають, що вже не школярі, і ніхто не тримає за партою. Вчитися потрібно для себе. Проте, відсутність на парах через карантин вимагає прискорюватися, відчувається втрата відчуття ритму навчання. Це і правильно. Кожен має зрозуміти, що його знання залежать, у першу чергу, від зусиль, які докладаються для вивчення предметів.

Для вас ми спробували виписати «11 переваг навчання в НУБіП України»:

  1. НУБіП – це найперспективніший вуз України. В ньому самий крутий і досвідчений ректор, який завжди йде у ногу з часом і на крок попереду.
  2. Позитивні викладачі і цікаве навчання.
  3. У навчанні використовуються сучасні підходи та лише актуальні предмети.
  4. Програми міжнародної академічної мобільності студентів.
  5. Можливість отримання подвійного диплому.
  6. Закордонні практики.
  7. Кафедра військової підготовки.
  8. Співпраця з практиками та роботодавцями.
  9. Розвинута інфраструктура життя та відпочинку для студентів.
  10. Розміщений в найекологічнішому районі м. Києва.
  11. Зручна геолокація.

Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту,

студенти 4 групи 1 курсу
факультету аграрного менеджменту

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook