Виробнича практика: нові реалії сьогодення

18 липня 2020, 10:00
ZOOM

Щойно закінчилась виробнича практика у слухачів магістратури. Цьогоріч вона тривала в очно-дистанційній формі. Виробнича практика є важливою складовою процесу підготовки студентів і передбачена навчальним планом по спеціальності «Геодезія та землеустрій». Метою виробничої практики є закріплення знань, отриманих студентами при вивченні ряду спеціальних дисциплін, та підбір матеріалів для виконання магістерської роботи. У цілому - це підсумкова оцінка знань студентів і надання можливості їх реалізації на виробництві.

Різноманітними були організації, в яких проходила виробнича практика магістрів - це державні й приватні установи, чиє діяльність пов’язана зі здійсненням геодезичних та кадастрових зйомок, оціночної діяльності, розробленням технічної та проектної документацій із землеустрою.

 
Закріплені під час проходження практики знання, набуті професійні навички отримали свій подальший розвиток, і будуть успішно використані при підготовці магістерських робіт та в  майбутній професійні діяльності.
 
Під час захисту звітів студенти показали фахові знання, глибоке розуміння сучасного стану розвитку землеустрою, висвітлили існуючі проблеми у сфері земельних відносин. 
Світлана Кохан
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook