Навчально-наукова лабораторія конярства: нові перемоги у змаганнях з кінного спорту

21 липня 2020 року
м. Київ, НУБіП України
   Раніше наші коні разом із своїми вершниками не раз займали призові місця, демонструючи свою чудову підготовку, як коня, так і вершника. Якщо говорити про цей рік, то з 17-го по 18-е липня проводилися змагання з конкуру регіонального рівня. Вони проходили на базі Еквідес, яка відома в якості одного з провідних кінно-спортивних комплексів України і навіть Європи.

   У недавніх змаганнях брали участь мерин Баварець і кобила Кемері. У Баварця вже є досвід участі в змаганнях – до слова, досить вдалий. На турнірі 17-18 липня кінь проявив себе дуже гідно, впевнено пройшовши смугу перешкод.

    Що ж стосується молодої кобили, то для неї ці змагання стали першими. Незважаючи на абсолютно нову і незнайому місцевість, що для молодих коней зазвичай є стресом, Кемері проявила себе відмінно. У дуеті зі старшим тренером нашої лабораторії Миколою Дяченко кобила завоювала друге місце на висоті 50 см. Як для першого разу 4-х річної молодої кобили це дуже чудовий результат.

    Ось що говорить Микола про ці змагання: «В першу чергу хочу подякувати всім хто допомагав і підтримував нашу команду на цих змаганнях, дуже задоволений нашими кіньми, в тому числі Кемері. Як для перших змагань вона зарекомендувала себе конкурентоспроможною і сміливою, бо змагання це завжди складний іспит для коней, а тим паче для молодих і недосвідчених коней. Готуємось до наступних вершин….»

Анжеліка Дідковська,
завідувач ННВЛ конярства 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook