Керівник: доцент кафедри фізики, к.б.н., Залоїло І. А.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u237/zaloyilo2.jpg)
![](/sites/default/files/u237/iony-kalciya-atf-i-rabota-myshc.jpg)
- організація науково-дослідницької діяльності у сфері підвищення якості м'ясної та рибної продукції АПК (отримання теоретичної бази знань щодо структури та принципів роботи м'язових систем для створення нових методик харчової промисловості);
- створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів Гуртка;
- залучення до участі в наукових конференціях, семінарах, експедиціях та інших науково-дослідницьких і просвітницьких заходах;
- створення сприятливих умов для активного залучення студентів до наукової діяльності;
- сприяння розширенню університетського, регіонального, всеукраїнського та міжнародного студентського співробітництва у сфері науки та інновацій;
- організовувати науково-дослідну роботу студентів;
- надавати науково-дослідним інститутам Університету пропозиції щодо розвитку та вдосконалення наукової і творчої діяльності студентів;
- організовувати і проводити наукові конференції, конкурси, круглі столи та виставки;
- сприяти виданню наукових праць членів Гуртка;
- представляти кандидатів та подавати пропозиції завідувачам кафедр ННІ на отримання іменних стипендій (премій), дипломів та інших заохочень для студентів-дослідників;
- сприяти розвитку міжвузівського та міжнародного студентського наукового співробітництва;
- забезпечувати (налагоджувати) зв’язки з установами, організаціями та підприємствами, що пов’язані з діяльністю Гуртка;
![](/sites/default/files/u237/zobrazhennya_viber_2023-11-10_06-34-56-310.jpg)
3. Член Гуртка має право:
- здійснювати наукову, науково-дослідницьку діяльність;
- брати участь в обговоренні усіх питань діяльності Гуртка;
- обирати та бути обраним у керівні органи Гуртка;
- брати участь у роботі наукових конференцій, конкурсів та інших заходів, що проводяться за організаційної участі Гуртка;
- представляти результати своєї наукової роботи на засіданнях Гуртка;
- отримувати методичну, інформаційну та іншу допомогу від Гуртка.
- систематично брати участь у роботі Гуртка шляхом проведення наукової роботи.
5. Членство припиняється у випадках:
- виходу із членів Гуртка за власним бажанням;
- виключення із його складу за порушення Положення про Гурток або невідповідність його вимогам.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u237/20170420_101425.jpg)
![](/sites/default/files/u237/dist.jpg)
1. Фізика тренувань.
2. М’яз як відкрита термодинамічна система.
3. Механіка рухливості у комах.
4. Біологічні та фізичні особливості тетанічного скорочення.
5. Основні моделі скорочення скелетного м’язу.
6. Порівняльний аналіз структури гладенького та скелетного м’язів.
7. Методики приросту м’язів з метою збільшення маси сільськогосподарських тварин.
8. Механізми деградації м’язів.
9. Оцінка механічної роботи та загальної ефективності м’язів у біофізиці.
1. Механіка рухливості у комах.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Білак В.О.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
2. Механізми деградації м’язів.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Галушка А.А.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
3. Оцінка механічної роботи та загальної ефективності м’язів у біофізиці.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Лопатень Х.Ю.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
4. Методики приросту м’язів з метою збільшення маси сільськогосподарських тварин.
Доповідач – студент 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Потемський А.П.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
5. Практичні методи зміцнення та нарощування скелетного і серцевого м’язу.
Доповідач – студент 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Ріжко Є.А.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
6. Порівняльний аналіз структури гладенького та скелетного м’язів.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Рябоконь К.Р.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
7. Біологічні та фізичні особливості тетанічного скорочення.
Доповідач – студент 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Світко Д.Д.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
8. Основні моделі скорочення скелетного м’язу.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Ярощук А.Г.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
9. М’яз як відкрита термодинамічна система.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Бочарнікова В.В.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
10. Фізика тренувань.
Доповідач – студентка 1 курсу ф-ту ХТУЯП АПК Кот І.О.
Науковий керівник -к.б.н., доц.Залоїло І.А.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u237/2.jpg)
![](/sites/default/files/u237/img_20221102_180040_022.jpg)