Приймаємо участь у конкурсах

18 червня 2020 року

    У період карантину у онлайн режимі продовжується не тільки навчання. Продовжуємо працю із студентами приймаючи участь у міжвузівських конкурсах. Кожен науковець, викладач, вчитель старається надати і передати свої знання, свій дослід: учням, студентам, аспірантам, послідовникам своїм. Бо всі справи (наукові, експериментальні, дослідні та ін..) мають на існування коли є послідовники.

    У процесі написання дисертаційної роботи «Удосконалення методів оцінки молочної продуктивності кобил» залишилися напрацювання, знання якими хочеться поділитися із студентами які хочуть знати більше про галузь конярства.

     Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка провів міжвузівський конкурс студентських наукових робіт на тему «Моя майбутня ферма». Студентка І курсу факультету ТВППТ Кутова Юлія отримала Диплом за ІІ місце у міжвузівському конкурсі представивши роботу – «Молочна ферма на 100 дійних кобил». Підготовкою студента займалася к.с.-г.н., асистент кафедри конярства і бджільництва Юсюк Тетяна Анатоліївна, за що отримала Подяку.

  

Асистен кафедри Юсюк Т.А.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook