Успішне завершення курсу «Основи бізнес-проєктування» на спеціальності «Журналістика»

2 червня 2020 року
На теперішній час уже є зрозумілим, що набуття будь-якої спеціальності вимагає паралельного освоєння базових знань з менеджменту загалом та управління проєктами, зокрема. У цьому зв’язку, дуже важливим для студентів різних спеціальностей є освоєння курсу «Основи бізнес проєктування», викладання якого забезпечується кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту, очолюваною доктором економічних наук, професором, чл. – кореспондентом НАН України Лідією Шинкарук. Так, у другому семестрі 2019-2020 навчального року дисципліна «Основи бізнес проєктування» викладалась студентам спеціальності «Журналістика» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.
 
   У процесі освоєння дисципліни студенти-журналісти мали можливість розробити власні цікаві бізнес проєкти, які в подальшому можна використати як ідеї для відкриття власної справи (про розроблені ними проєкти більше можна дізнатись тут: https://nubip.edu.ua/node/76824).
  
 
   Наприкінці викладання курсу доценти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні та Катерина Алексеєва прийняли у студентів екзамен, який складався з двох частин – письмової та усної. Одразу після ідентифікації особистості студентів викладачами Дєліні та Алексеєвою у ZOOM студенти отримали час на виконання завдань в Elearn. Після цього було проведено усну співбесіду зі студентами, яка показала високий рівень знань з даної дисципліни та зацікавленість з боку студентів.
   Завжди приємним для викладачів є отримувати подяку та зворотній зв'язок від студентів, усвідомлення того, що дисципліною, яку викладали, вдалося зацікавити. Саме так сталося і цього разу. Старости першої та другої груп студентів-журналістів висловили подяку викладачам (лектору Дєліні М.М. та викладачу практичних Алексеєвій К.А.) за цікаво розроблений та нестандартно викладений курс.
   Ми глибоко переконані, що курс «Основи бізнес проєктування» повинен стати частиною навчальних планів студентів різних спеціальностей.

Катерина Алексеєва,
Марина Дєліні,
доценти кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook