Студенти економічного факультету складають іспит з дисципліни “Microeconomics”

28 травня 2020, 21:33
НУБіП України

   Коли в березні всі навчальні заклади перейшли у режим дистанційного навчання, більшість студентів та викладачів і уявити собі не могла, що сесія теж буде дистанційна. А коли це вже остаточно стало відомо, виникло питання: « А як це все має бути?». Як виявилось, писати іспити дистанційно не так складно як можливо здається.

         27 травня відбувся іспит з мікроекономіки для студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». Процес здачі іспиту складався з кількох етапів: спочатку студенти зустрілися з викладачем в онлайн-конференції за допомогою програми Zoom; наступним етапом було безпосереднє написання іспиту, який складався з тестів, задачі та відкритого питання, на платформі Elearn; після перевірки результатів іспиту викладачем проводилась співбесіда.

        Під час проведення іспиту відбувався постійний супровід студентів викладачем в відео-конференції Zoom. Студенти могли швидко вирішити всі питання, які в них виникали, завдяки зв’язку з викладачем. А викладач у свою чергу міг перевірити наявність всіх студентів на іспиті та надати зворотній зв’язок. Усі студенти, які були допущені до екзамену, успішно справилися з роботою і склали іспит. На співбесіді вони лише підтвердили свої гарні оцінки.

        Звичайно, складати іспит онлайн – це не те саме, що писати його в аудиторії. Проте в сучасних умовах як студенти, так і викладачі, мають адаптуватися. На щастя, зараз існують всі необхідні онлайн-інструменти для здачі іспитів в дистанційному режимі, а отже, ми маємо продовжувати навчальний процес.

ПантюшенкоДарина,

студентка 1 курсу 6 групи

економічного факультету

Юрій Власенко,

доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook