Попередній захист бакалаврських робіт маркетологів денної форми навчання успішно проведено!!!

27 травня 2020 року

      25 травня кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі було проведено засідання кафедри на порядку денному якого розглядалися питання життєдіяльності кафедри, організаційні моменти написання комплексного іспиту та захисту випускних бакалаврських робіт студентів денної форм навчання.

 

      Завідувач кафедри професор Руслан Іванович Буряк повідомив порядок денний засідання. Руслан Іванович акцентував увагу на організаційних моментах та послідовності написання комплексного іспиту студентами, який заплановано на 28 травня. Спираючись на досвід проведення комплексного іспиту у студентів заочної форми навчання, прийнято рішення проводити комплексний іспит для студентів денної форми навчання також у системі Elearn з одночасним знаходженням студентів в он-лайн конференції на платформі Zoom.

      Проте, першочерговим стояло питання попереднього захисту студентів денної форми навчанння. Відповідно до «Положення про порядок написання та захисту випускних бакалаврських робіт» відповідно після успішного проходження перевірки робіт на плагіат було проведено попередній захист.

 

      На попередньому захисті кожен керівник бакалаврських робіт відзвітував про рівень написання бакалаврських робіт, які вже знаходяться на завершальному етапі, коротко повідомив про результати проведених досліджень студентами.

 

 

     У результаті проведення попереднього захисту всі студенти денної форми навчання допущені до захисту бакалаврських робіт, який заплановано на 11-12 червня в он-лайн форматі.
        На засіданні було розглянуто і інші питання діяльності кафедри.

 

Олена Четверик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook