Екзаменаційна сесія студентів факультету землевпорядкування на кафедрі управління земельними ресурсами!

25 травня 2020 року
Кафедра управління земельними ресурсами
 
 
Вже розпочалась літня екзаменаційна сесія у студентів факультету землевпорядкування, яка проходить у дистанційному режимі відповідно до «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в умовах карантину».
Екзамени проходять згідно графіку, особливостями цієї сесії стало довільне обрання часу проведення екзамену та програмного засобу чому сприяла необхідна оптимізація роботи Навчально-інформаційного порталу НУБіП України.
Так, на кафедрі управління земельними ресурсами, 22 травня 2020 року у студентів 1 року магістратури 1 групи відбувся екзамен із дисципліни «Моніторинг і охорона земель». Екзамен проходив у два етапи: перший етап – студенти дають відповіді на електронному навчальному курсі (elearn). Другим етапом була співбесіда, де студенти успішно давали відповіді на питання, задані екзаменаторами у програмному засобі Zoom.
 
Екзамен приймали професор, доктор економічних наук Дорош Йосип Мирославович, професор, доктор економічних наук Дорош Ольга Степанівна, кандидат економічних наук, доцент Бутенко Євген Володимирович. На екзамені також були присутні заступник декана – Шевченко Олександр Вікторович та представник навчального відділу.
В кінці іспиту екзаменатори побажали всім студентам групи міцного здоров’я, мирного неба над головою і легкої сесії!
 
За схожим сценарієм пройшов екзамен 19.05.2020 із «Правового процесу у землеустрої». Екзаменаторами були д.е.н. Дорош Й.М., який проводив лекційні заняття та к.е.н. Колісник Г.М. Студенти писали екзамен на атестованому навчальному курсі Навчально-інформаційного порталу НУБіП України, а співбесіди відбувались у CiscoWebex.
Також дані викладачі, 20.05.2020, успішно прийняли екзамен із "Управління земельними ресурсами" у студентів 3 курсу скороченого терміну навчання факультету землевпорядкування.
 
 
 
 
У суботу, 23.05.2020 пройшов екзамен із «Фотограмметрії та дистанційного зондування» за участю студентів 3 курсу 2 групи, екзаменаторами були Купріянчик І.П. та Колісник Г.М. Написання іспиту проходило у ЕНК на платформі Еlearn, а співбесіди у CiscoWebex.
Екзаменаційна сесія навчальних дисциплін викладання яких забезпечує кафедра проходить у штатному режими із використання Навчально-інформаційного порталу НУБіП України та програмних засобів для відеоконференцій: Cisco Webex, Zoom та інші. Оголошений загальнонаціональний карантин дозволяє відкрити нові можливості дистанційного навчання, проведення конференцій, начальних занять тощо.
 
 Ст.викл. Колісник Г.М.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook