Студент факультету конструювання та дизайну Євгеній Осадчий – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія»

21 травня 2020 року
     Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей і наказу Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04.10.2019 р. у 2019/2020 навчальному році було проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Перший тур – у закладах вищої освіти, другий тур – у базових закладах вищої освіти.

     Науковий напрямок діяльності та сукупність дисциплін, що викладаються на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства найбільш повно відповідає галузі знань «Металургія». Базовим вищим навчальним закладом Конкурсу за напрямом «Металургія» є Національна металургійна академія України (м. Дніпро).

     Від кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Металургія» у 2019/2020 навчальному році було подано три роботи. Всього на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Металургія» у 2019/2020 навчальному році було подано 68 робіт.
     Галузева конкурсна комісія Національної металургійної академії України у складі голови, декана металургійного факультету, завідувача кафедри теорії металургійних процесів і фізичної хімії, проф., д.т.н. Камкиної Л. В. та членів комісії - завідувачів кафедри ливарного виробництва проф., д.т.н. Хричикова В. Є. і кафедри матеріалознавства проф., д.т.н. Куцової В. З. висловила подяку за участь студентів ВНЗ України у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія».

     Всього галузева конкурсна комісія допустила до участі у підсумковій інтернет-конференції від 9 навчальних закладів.

     Когорта кращих виглядала наступним чином:

  1. Національна металургійна академія України.
  2. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
  3. Дніпровський державний технічний університет.
  4. Донбаська державна машинобудівна академія.
  5. Інженерний інститут Запорізького національного університету.
  6. Харківський національний автомобільно-дорожній університет.
  7. Національний університет України «Київський політехнічний інститут».
  8. Одеський національний політехнічний університет.
  9. Національний університет біоресурсів і природокористування України.

     Від Національного університету біоресурсів і природокористування України була відзначена наукова робота студента групи ГМаш-1801 факультету конструювання та дизайну Осадчого Євгенія Олександровича «Моделювання ливарних властивостей сталей».

     Після аналізу доповідей конкурсна комісія визначила, що наукова робота «Моделювання ливарних властивостей сталей» студента групи ГМаш-1801 Осадчого Євгенія факультету конструювання та дизайну та наукового керівника Афтанділянца Євгенія Григоровича, завідувача кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства НУБіП України заслуговує диплом ІІ ступеня (http://nmetau.edu.ua/ua/mscience/i10/p2241).

Осадчий Євгеній Олександрович
студент групи ГМаш-1801 факультету конструювання та дизайну
Національного університету біоресурсів і природокористування України

     Зазначимо, що переможцями стали господарі, а дипломом ІІ ступеня також нагороджена наукова студентська робота учасника з Національного університету України «Київський політехнічний інститут (КПІ)», а наукові студентські роботи Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут (ХПІ)», Запорізького національного університету, Донбаської державної машинобудівної академії та Одеського національного політехнічного університету отримали дипломи ІІІ ступеня.

     Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт показують, що підготовка студентів факультету конструювання та дизайну по технічним дисциплінам, що зв’язані з напрямом «Металургія», знаходиться на рівні найкращих спеціалізованих навчальних закладів України, які випускають спеціалістів за напрямом «Металургія».

Афтанділянц Є.Г.,
завідувач кафедри технології
конструкційних матеріалів і матеріалознавства

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook