Савченко Нікіта з Канева: вважає НУБіП найтоповішим університетом, та обирає факультет харчових технологій для реалізації своїх мрій

13 травня 2020 року

 

 

– Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

У вас на факультеті навчається Дерябіна Тая, яка навчалась у моїй школі, вона і розповіла мені про факультет, умови навчання і проживання, міжнародну практику та громадську діяльність. А також, це перспективний університет, в якому безліч можливостей та ще й він знаходиться в Києві, що є дуже зручним для мене, оскільки я живу неподалік від цього міста. Найголовніше те, що НУБіП має високий рейтинг серед університетів Києва.

 

– Як готуєшся до вступу?

Ходжу до репетиторів для того, щоб гарно здати ЗНО та легко вступити в університет. Також приймаю участь в Олімпіаді з трьох предметів, що, сподіваюсь, допоможе мені з легкістю потрапити на обраний факультет

 

 – Чим Вас зацікавив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

      В сучасному світі, коли люди хочуть споживати не лише смачну, а й корисну їжу, навчання на цьому факультеті є доситьперспективним, оскільки тут є різні затребувані напрями підготовки. Я вважаю, що закінчивши даний факультет, можливо отримати гарну роботу, від якої отримувати задоволення.

 

– Чого очікуєте від навчання?

Очікую прожити незабутні студентські роки. Очікую цікавого навчання, де можливо щось досліджувати, експериментувати і навіть власноруч виготовляти різні харчові продукти. А також знайти нових друзів та приймати активну участь у житті університету,оскільки в ньому проводять багато різних  заходів.

 

– Маєш захоплення, мрії?

Так, займаюсь спортом, а саме: футбол, волейбол та настільний теніс.

 

 

Розмову вела асистент кафедри

м'ясних, рибних та морепродуктів

Оксана Пилипчук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook