Катерина Штик обирає спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» в НУБіП України

27 квітня 2020 року
  • Розкажіть про себе.

     – Штик Катерина Іванівна, народилася в м. Луцьк навчалась у ЗОШ № 17. Почала займатись баскетболом у 8 років. Неодноразово вигравала Першість м. Луцька серед дітей. Коли мені виповнилося 14 років, мене запросили до Київського спортивного ліцею-інтернату, де я продовжила своє навчання і тренування.

  • Цього року ти вже випускаєшся з інтернату. Вирішила, що будеш робити далі?

     – Так. Я хочу продовжити вчитися і грати в баскетбол.

  • Чи ти вже знаєш ким хочеш стати і де будеш навчатися?

     – Зараз переді мною стоїть нелегкий вибір – куди піти вчитися. Я хочу продовжити спортивну кар'єру і грати в команді, яка приймає участь у Чемпіонаті України, у студентській баскетбольній лізі, а також отримати докладні знання з обраної спеціальності. Хочу стати гарним тренером, наставником для молоді. Тому я вирішила поступати у НУБіП України.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – За рейтингами НУБіП України входить до топових освітніх закладів нашої країни. Навчаючись у Київському спортивному ліцеї інтернаті, до нас неодноразово приходили викладачі кафедри фізичного виховання і розказували про університет. Тут працюють справжні професіонали, майстри спору України, переможці і призери Чемпіонатів Світу і Європи. Що для мене є важливим чинником. Тут є дуже сильна баскетбольна команда, дружній колектив, в якому я можу втілити свої мрії. Також подобається місце розташування університету, а саме кампус, наявність власного спортивного комплексу та можливість навчатися за кордоном та отримати подвійний диплом.

  • Дякую, Катерино, за розмову та бажаю тобі успішного вступу за обраною освітньою програмою та досягнути своєї мети!

     – Дякую.

Ірина Євтушенко,
старший викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook