Відбулася on-line атестація магістрів на економічному факультеті

24 квітня 2020 року
     22 квітня 2020 року було проведено засідання кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка під головуванням завідувачки Світлани Рогач. Згідно «Положення про підготовку магістрів у Національному університеті біоресурсів і природокористування України», затвердженого вченою радою НУБіП України 26.09. 2018 р. та «Положення про підготовку і захист магістерської роботи у Національному університеті біоресурсів і природокористування України», затвердженого вченою радою НУБіП України 26.09.2018 р. (зі змінами від 26.02.2020 р.), на засіданні кафедри у дистанційному режимі відбулась атестація магістрів першого року навчання спеціальності 051 - «Економіка» вибіркового блоку «Економіка аграрних формувань».

     Студенти прозвітували про хід виконання вимог ІІ семестру індивідуального плану, представили теоретичну складову магістерських досліджень. Доповіли про участь у наукових конференціях та семінарах, наявність опублікованих наукових праць.

     Усі магістранти були атестовані, працівники кафедри висловили побажання й рекомендації щодо змісту й темпів виконання робіт.

     На засіданні розглянули пропозиції щодо покращення порядку взаємодії кафедри, керівників і студентів в умовах триваючого карантину. Завідувачка кафедри Світлана Рогач наголосила на своєчасному наповненні сторінки магістрів 1 року навчання актуальною інформацією.

Викладачі кафедри побажали студентам натхнення та успіхів у написанні наукової роботи!

Ольга Томашевська,
доцент кафедри економіки підприємства
Анна Якимовська,
асистент кафедри економіки підприємства 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook