Традиційно щотижня на факультеті землевпорядкування – деканат та звіт про виконання квітневого плану роботи

16 квітня 2020 року
     Цей тиждень не виключення, адже роботи стає ще більше. Додалася сесія студентів заочної форми скороченого терміну навчання, завершується ряд заходів та багато іншого про що йшлося на онлайн нараді керівництва факультету.

     Вже звично декан Тарас Євсюков цікавиться здоров'ям колективу кафедр, нагадує про заходи профілактики та дотримання умов карантину. Проте, ніщо не може стати на заваді виконання плану заходів, намічених на квітень.

     Найперше, це ще раз детально обговорили організаційні моменти проведення літньої екзаменаційної сесії. Зараз усі завідувачі, разом з деканатом, повинні вести постійний моніторинг якості навчання, наголошує керманич факультету. Не допустити зривів, виявити і контролювати тих студентів, які з певних об'єктивних причин не можуть опановувати знання у дистанційних умовах. Є ряд пропозицій, які дають можливість надавати матеріали. Головне завдання – тримати на контролі кожного такого студента.

     Завідувачі кафедр повідомили, що 21 та 23 квітня на кафедрах відбудеться атестація магістрів першого року навчання. Засідання кафедр заплановано провести онлайн. А заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко звітував про підготовку до роботи Екзаменаційних комісій та атестації здобувачів вищої освіти заочної форми навчання. Потому він наголосив, що триває сесія першого та другого курсів заочної форми навчання. Її проводимо за дистанційними технологіями та у відповідності до «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину».

     Розклад екзаменів затверджений і розміщений на сайті факультету землевпорядкування у розділі "Літня екзаменаційна сесія 2019-2020 н.р." (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u315/rozklad_skladannya_ekzamen...).

     За планом відбудеться квітнева вчена рада факультету (у дистанційному режимі). Тому зараз доцільно провести засідання кафедр та розглянути попередньо усі нагальні питання, особливо щодо рекомендації до друку навчальних матеріалів.

  

     Відповідальний за інформаційно-комунікаційні технології факультету доцент В’ячеслав Богданець представив аналіз використання студентами платформи elearn протягом чотирьох тижнів. Він зазначив, що усі створені курси здобувачі вищої освіти використовують, детально прокоментував графіки активних сеансів. Нажаль, хоч і не багато, але є студенти без доступу до курсів. З ними проводиться робота. Вони на контролі у декана.
     Заступник декана Олександр Шевченко звітував про результати проміжної атестації. А також про ту роботу, яку разом з наставниками академічних груп, було проведено. Є студенти, які були неатестовані з ряду дисциплін. Причини вияснені, прикро, але не завжди це відсутність технічного обладнання.
Ну і наостанок, результати залучення працівниками факультету землевпорядкування учасників І етапу предметної Олімпіади в НУБіП. За цей тиждень відбувся приріст в кілька осіб. Висновки будуть зроблені відповідні.

     Також були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.


Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook