Допомога продуктовими наборами студентам, що проживають в гуртожитках!

15 квітня 2020 року
     За ініціативи ректора університету Станіслава Ніколаєнка та підтримки ректорату студентам нашого університету, які вимушено, у зв’язку з епідемією вірусної хвороби COVID-19, проживають в студентських гуртожитках, надано допомогу.

  

     15 квітня 2020 року директор студентського містечка Сергій Стецюк спільно з головою Профспілкової організації студентів та аспірантів Олексієм Мельником роздали студентам гуманітарну допомогу. А саме, студентам – дітям позбавлених батьківського піклування та зі статусом внутрішньо переміщеної особи, які опинилися у складних життєвих обставинах через запровадження карантинних заходів.

  

     Студенти отримали безкоштовні продуктові набори із харчами, які мають особливий попит від початку карантину. У кожному продуктовому наборі – найнеобхідніші продукти харчування: крупи, макарони, борошно, цукор, консерви, печиво, картопля, чай. Наразі свої набори отримали 12 студентів, які потребували необхідну допомогу і проживають під час загальнонаціонального карантину у гуртожитках. Харчові продукти призначені для того, щоб підтримати цю категорію студентів протягом карантину, викликаного розповсюдженням вірусної хвороби COVID-19.

     Ми проявляємо свою турботу та попіклуємося про своїх студентів. Вони мають відчувати, що народ, держава, університет – піклується про них і робить все можливе.

Мирослава Терлецька, Анастасія Солоп,
фахівці студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook