Магістри 2-го року навчання успішно склали іспит з дисципліни "Міжнародна стандартизація і сертифікація товарів та послуг" дистанційно

14 квітня 2020 року

  13 квітня 2020 р. у слухачів магістратури 2-го року навчання освітньої програми "Менеджмент організацій і адміністрування" відбувся іспит з дисципліни "Міжнародна стандартизація і сертифікація товарів та послуг". Співбесіду до іспиту професор Буряк Р.І. та асистент Карпенко Л.Ф. провели у форматі відеоконференції за допомогою платформи Zoom. Всі десять студентів групи прийняли участь у відеоконференції до якої також долучилася заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Миколаївна Колеснікова, яка акцентувала увагу на вимогах до Положення «Про підготовку і захист магістерських робіт в НУБіП України» та академічній доброчесності при написанні дипломних робіт.

     Студенти успішно опанували навчальний курс на платформі Elearn, виконали 9 практичних завдань та здали 2 модульних контрольних роботи. У процесі співбесіди були обговорені надзвичайно важливі питання, які стосуються якісних параметрів агропродовольчої продукції та сучасних концепцій управління якістю; проблеми розробки та впровадження міжнародних стандартів ISO серії 9000 (системи менеджменту якості), ISO серії 14000 (системи екологічного менеджменту) та ISO серії 22000 (системи безпеки харчових продуктів) на підприємствах аграрного сектору та харчових підприємствах.
     Цікаву дискусію викликали прикладні питання щодо застосування циклу Е. Демінга (PDCA) та концепції Всеохоплюючого менеджменту якості (TQM) в процесі виробничо-збутової діяльності підприємств аграрної сфери. Співбесіда до іспиту з дисципліни "Міжнародна стандартизація і сертифікація товарів та послуг" в форматі відео конференції була досить цікавою, як для викладачів так і для студентів та дозволила обмінятися думками з актуальних проблем міжнародної стандартизації та менеджменту якості.
 
Руслан Буряк,
завідувач кафедри маркетингу та
міжнародної торгівлі
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook