Нові виклики та досягнення в умовах дистанційного навчання

15 квітня 2020 року
Доброго дня! Представтеся, будь ласка, та назвіть Ваше місцезнаходження на період карантину.
Доброго дня, мене звати Діана Пирогова, я магістр першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування». На період карантину я перебуваю вдома разом із своєю сім’єю, в Києві.
Чи легко було Вам адаптуватися до дистанційного режиму навчання?
Насправді, було легко, адже ще з першого курсу студенти використовують платформу  E-learn, де є доступ майже до всіх дисциплін, що викладаються у нашому університеті. Тому складнощів не виникало. Крім того, викладачі постійно організовують online-лекції та семінари за допомогою додатку Zoom. Звичайно, це не замінить живе спілкування, але і тут є свої “плюси”. Насамперед, такий формат досить зручний, думаю, як для студентів, так і для викладачів, адже він дає можливість поєднувати  декілька справ одночасно. Проте, не тільки нам доводиться адаптуватися до змін, а й викладачам, яким теж приходиться переформатовуватися, мусимо віддати належне. Зворотній зв’язок дуже важливий у процесі навчання, тому хочу подякувати за те, що ми маємо не тільки доступ до електронних ресурсів, але й можливість спілкування з викладачами, які готові відгукнутися в будь-який момент.
 
 
Які маєте побажання для викладачів?
Перше, і, напевне, головне побажання: залишайтеся вдома, будьте здоровими та бережіть себе! Друге, оскільки ми живемо в еру новітніх інформаційних технологій, хочу побажати й надалі розвиватися у цьому напрямі, вдосконалювати набуті навички і не боятися змін!
Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?
Якщо відверто, то можу просидіти за завданнями цілий день (і не тільки день), або цілий день займатися своїми справами. Також приділяю час написанню диплому, зараз для цього вдалий момент. Поступово вдосконалюю навички самоменеджменту.
А які маєте побажання для Ваших одногрупників та колег з інших ЗВО?
Ставтеся до цього, не як до вимушених заходів (карантину), а як до можливості самовдосконалення і розвитку, як фізичного так і духовного. Проводьте свій час з максимальною користю для себе, не лінуйтеся, займайтеся спортом, вчіть англійську (або будь-яку іншу мову, яка вам до вподоби), читайте літературу, але й не забувайте про відпочинок. Дотримуйтесь заходів особистої гігієни і, найголовніше, не піддавайтесь паніці! Все буде добре! Здоров’я всім і взаєморозуміння!
 
Розмовляла Юлія Гудзинська,

старший викладач кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook