Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту зібралась на чергове засідання в режимі online

10 квітня 2020 року

   Успішне завершення навчального процесу в умовах карантину – основна тема обговорення на засіданні кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, яке вже вдруге відбулось 10 квітня 2020 року за допомогою платформи Zoom.

   На засіданні був присутній декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Остапчук, який обговорив із співробітниками кафедри завдання та способи їх виконання, які були поставлені ректоратом НУБіП України на розширеному засіданні 09 квітня 2020 року стосовно організації завершення навчального семестру, проведенні екзаменаційної сесії, захистів дипломних проектів тощо.
 
 
  Завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук в свою чергу додала, що в умовах карантину кожен викладач кафедри повинен відповідально віднестись до дистанційного процесу навчання, сконцентрувавши свою увагу на наданні якісних матеріалів і online лекцій для студентів, посиленні комунікації зі студентами та іншими викладачами та успішному проведенні сесії, яка починається вже з 13 квітня 2020 року. Також Лідія Василівна звернула увагу керівників бакалаврських робіт на своєчасне написання випускниками робіт та активну допомогу їм в цьому. Не залишилось поза увагою і питання проведення вступної кампанії на наступний рік. 
 
   Всі співробітники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту ознайомились з останніми Тимчасовими порядками проведення літньої екзаменаційної сесії та практичного навчання студентів НУБіП України, розробленими із врахуванням вимог до навчання в умовах карантину, погодились із всіма розглянутими питаннями, додали свої влучні коментарі та пропозиції стосовно проведення навчання і запевнили керівництво в своєчасному та якісному виконанні всіх поставлених задач.
 
 
Тетяна Власенко,
заступник завідувачки кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook