Лекція професора Володимира Курила із навчальної дисципліни «Адміністративне право»

10 квітня 2020 року

 Лекція професора Володимира Курила із навчальної дисципліни «Адміністративне право»

      Навчальний процес в умовах карантин став для кожного з нас не лише випробуванням, а й можливістю опанувати сучасні цифрові сервіси. Cтуденти та викладачі спілкуються за допомогою різних онлайн сервісів. Для проведення занять з навчальної дисципліни «Адміністративне право» використовується сервіс відеоконференцій Cisco Webex, Elearn, а також активне спілкування ведеться допомогою Viber, Telegram.

      Лекція професора Володимира Курила із навчальної дисципліни «Адміністративне право» для студентів 2-го курсу юридичногофакультету (у програмі Webex).
      Справжнім «помічником» у навчанні під час карантину є і платформа Elearn. Студенти отримують завдання і активно їх надсилають за допомогою Elearn. Для обговорення завдань зі студентами використовується також Viber, Telegram.

 


    Звичайно, дистанційне навчання не замінить живого спілкування, але в умовах карантину професійно важливо постійно підтримувати зв'язок і взаємодіяти один з одним, нехай навіть і за допомогою цифрових інтернет-технологій. Навчання в таких умовах вимагає від кожного з нас достатньої сили волі, відповідальності і самоконтролю.

 

 

 

Викладачі з дисципліни «Адміністративне право»
Професор Володимир Курило та доцент Людмила Головій

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook