Засідання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

10 квітня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

10 квітня 2020 року відбулось засідання кафедри адміністративного менеджменту та зовншньоекономічної діяльності в режимі онлайн. Зважаючи на ситуацію, що склалась, кафедрали оперативно відреагували та зібрались у запропонованому форматі.

Розпочалось засідання з оголошення порядку денного зустрічі завідувачем кафедри професором Тетяною Мостенською. Зокрема, були розглянуті нагальні питання правильної комункації із студентами, особливо бакалаврами 4 курсу. Наступного тижня у цих студентів розпочинається сесія, тому мають бути здані всі модулі та виконано весь обсяг навчальної роботи. 

Людмила Гречанюк, заступник декана факультету аграрного менеджменту, старший викладач кафедри, ознайомила колег із результатами опитування студентів щодо включення до дистанційної форми навчання і повідомила, що у деяких студентів є певні технічні проблеми із підключенням до системи Elearn та інтернетом. Тому Тетяна Леонідівна порекомендувала колегам, щоб такі студенти отримали завдання в режимі телефонного зв"язку і викладачі тримали з ними зв"язок.

Окремим блоком питань було розглянуто питання організації роботи студентів-бакалаврів над випускними бакалаврськими роботами. Колеги отримали від деканату факультету чіткі дедлайни та алгоритм дій відповідно до дат карантину, що чинні на сьогодні.

До розмови також долучилась Лариса Діброва, доцент кафедри, яка зазначила, що авторський колектив наразі працює над спільним підручником кафедри. 

Професор Валерій Галушко також повідомив, що нині колеги під його керівництвом працюють над оновленням та перевиданням навчального посібника з курсу "Економіка світового сільського господарства".

Було відзначено, що викладачі активно долучаються до викладання лекцій в онлайн режимі. Зокрема, успішним досвідом поділився Віктор Артиш, доцент кафедри. 

Олена Ковтун, доцент кафедри, повідомила про досвід оранізації та результати прийому іспиту в режимі онлайн студентами проекту "Агрокебети", який відбувся сьогодні. 

Тетяна Мостенська, завідувач кафедри

адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook